Yandan Direkli Plus Model Bahçe Şemsiyesi
Yandan gövdeli şemsiyeler içinde farklı bir tasarım, şık görünüm ve fonksiyonellik arayan kişiler için oldukça özel bir ürün Yandan Direkli Plus Şemsiye… Görselliği ile diğer şemsiye modellerimizin yanında farklı bir görünüme sahiptir.
- Açıklama
Açıklama
Banana Model Yandan Direkli Plus Bahçe Şemsiyesi
Yandan Direkli Plus Şemsiye Ölçüleri
Yandan Direkli Plus Kare Şemsiye
Şemsiye Ölçüsü: 300 x 300 cm
Yan Direk Ölçüsü: 70 x 70 x 2,5 mm
Şemsiye Kolları: 20 x 30 x 2 mm
Yandan Direkli Plus Dikdörtgen Şemsiye
Şemsiye Ölçüsü: 300 x 400 cm
Yan Direk Ölçüsü: 70 x 70 x 2,5 mm
Şemsiye Kolları: 20 x 30 x 2 mm
Yandan Direkli Yuvarlak Plus Şemsiye
Şemsiye Ölçüsü: 300 cm
Yan Direk Ölçüsü: 70 x 70 x 2,5 mm
Şemsiye Kolları: 20 x 30 x 2 mm
Yandan Direkli Plus Şemsiye Fotoğraf Galerisi
Yandan Direkli Plus Şemsiye Videosu
Yandan Direkli Plus Şemsiye Özellikleri
- Marka Şemsiye Evi
- Yandan Direkli Plus Şemsiye
- Kare şekilde imal edilmektedir
- Farklı şemsiye ayakları ile kullanabilme imkanı
- İpli makaralı sistem ile açma kapama
- Farklı ve şık görünüm
- Saçaksız hazırlanabilme imkanı
- Yerli veya İspanyol malı ithal şemsiye kumaşı
- Şemsiye Evi fabrikasında üretilmiştir
- Yedek parça garantili
- Güçlü plastik yedek parçalar ve bağlantı ekipmanları
- Termik ısıl işlemden geçmiş güçlendirilmiş alüminyum şemsiye kolu ve gövdesi
- Özel projeleriniz için farklı renklerde gövde seçeneği
- Türkiye’nin her yerine gönderebilme imkanı
Ürünlerimiz Hakkında Genel Bilgiler
Türkiye’nin her yerine çalıştığımız kargo veya ambar firmaları sayesinde teslimat yapılabilmektedir. Ürün hakkında daha fazla bilgi için bize info@semsiyeevi.com mail adresimizden veya Türkiye’nin her yerinden 444 1 431 numaralı telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. (Telefon desteğimiz sadece mesai saatleri içindedir.) Özel projeleriniz ve toplu alımlarınız için bizimle irtibata geçmeyi unutmayınız.
1978 senesinde kurulan Şemsiye Evi ürün kalitesi, satış sonrası destek ve müşteri memnuniyeti konularında hassas bir yapıya sahiptir. 444 1 431 numaralı telefonumuzdan Türkiye’nin her yerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin tamamı kendi fabrikamızda üretilmektedir. Fabrikamızda özel istekler dışında %100 yerli üretim yapılmaktadır.
İthal ürünlerde yaşanılan yedek parça sıkıntısı ya da kırılan şemsiyelerin ücreti karşılığı bile tamir olamaması gibi bir sıkıntı Şemsiye Evi markalı ürünlerimizde yaşanmamaktadır.
Rüzgarda unuttuğunuz ya da farklı nedenlerden dolayı kırılan Şemsiye Evi markalı şemsiyelerinizi firmamızda tamir ettirebilir, kumaşlarını yeniletebilir ve ilk günkü hali ile tekrar bahçe ve terasınızda kullanabilirsiniz. (Kullanıcı hatası sorunlar ücreti karşılığında tamir edilmektedir.)