fbpx

2021 Kafe Dekorasyon Örnekleri

2021 kafe dekorasyon örnekleri

2021 Kafe Dekorasyon Örnekleri

Kafe Dekorasyon Örnekleri

Yeni nesil kafe dekorasyonları ne kadar kendine özgü olursa o kadar fazla müşteri çeker ve kalıcılığını korumayı başarır. Dekorasyonunuz ne kadar özgün ve farklı olursa başarılı olma ihitmaliniz de o kadar artar. Her ne kadar yemekler konusunda başarılı bir restoran olsanız da iyi bir konsepte ve dekorasyona sahip değilseniz kalıcı olma ihtimaliniz o kadar azalıyor. Müşteriler yiyecek ve içeceklerin lezzeti kadar oturdukları kafenin konforuna ve konseptine de oldukça önem veriyor.

Günümüzde kafeler sadece yemek yemek ve bir şeyler içmek için gidilen yerler olmayı bıraktı ve insanların rahatlamak, kafa dağıtmak ve eş, dostuyla iyi vakit geçireceği mekanlar da olmaya başladı. Marka olmuş kafelere baktığınız zaman dekorasyonundaki özgünlüğün ve başarının etkilerini görmemeniz mümkün değil. Biz de sizler için en çok tercih edilen ve başarılı olmuş dekorasyon örneklerini ve bazı fikirleri inceledik. İşte sizler için hazırladığımız 2021 kafe dekorasyon örnekleri;

Aydınlık Konseptler

Günümüzde restoranlarda loş ışık tercih etmek daha popüler olmuş durumda. Restoranlarda daha loş ışıklar tercih edilirken kafelerde gün ışığını daha çok alan konseptler tercih edilmektedir.

İhtiyaca Göre Masalar Tercih Etmek

Yemek servisi yapılan restoranlarda daha büyük masalara ihtiyaç duyulurken sadece içecek veya tatlı servisi yapılan kafelerde daha çok ufak masalar tercih edilmektedir.

Dış Mekanın Önemi

Kafenizde dış mekanın bulunması sizin için her zaman avantaj sağlayacaktır. Dış mekanınızda tercih edeceğiniz doğru parçalar ile müşterilerinize hem keyifli bir konfor alanı hem de kaliteli bir hizmet sunabilirsiniz. Örneğin; dış mekanlarda kullanacağınız büyük bir cafe şemsiyesi hem sıcak havalarda hem de soğuk havalarda kullanımı açısından mekanınızda büyük bir konfor alanı sağlayacaktır. Dış mekanda iç dekorasyonun aksine farklı bir konsept oluşturarak mekandaki tek konseptin dışına çıkabilirsiniz.

İç Mekanlarda Yeşil Bitkiler

Dış mekanınız olsa bile iç mekanınızda yeşile yer vermeniz insanların mekanınızda daha konforlu ve huzurlu vakit geçirmesini sağlayacaktır.

Retro Kafe Dekorasyonu

Son yıllarda en çok tercih edilen ve tutan konsept retro tarz olmuştur. Bu sebeple bu tarz 2021 yılında da popülerliğini koruyacaktır. Modern tasarımları retro tarzıyla birleştirmek başarılı bir tercih olacaktır. Retro dekorasyonlarda doğru objeler ve aksesuarlar kullanımı önemli bir yer tutar. Retro dekorasyonda aksesuar olarak vazolar ve duvar saatleri kullanabilirsiniz. Retro tarzda kullanılan eşyalar genelde renkli ve canlı tercih edilir. Perdelerde, koltuklarda daha canlı renkler tercih edilirken; masalarda, sehpalarda ve sandalyelerde ahşap ve koyu renkler tercih edilir.

Modern Kafe Dekorasyonu

Günümüzde mat renkler oldukça revaçta. Bu sebeple kafelerde tavanda, duvarlarda veya zeminde kullanabileceğiniz mat renkler kafenize modern bir görünüm kazandıracaktır. Ahşap ve metalin uyumunu kafenize uygun bir şekilde yansıtabilirsiniz. Bunları yaparken sade ve göz yormayan renkleri tercih etmeyi de ihmal etmeyin.

Bu gönderiyi paylaş